PARKETWEB  is ontstaan uit een in 1998 ontstane passie in houten vloeren en telt zeer vele referenties.

Net zoals een Top chef zijn ingrediënten zelf kiest of kweekt is het ook bij ons de drijfveer om de herkomst van onze materialen vanuit de stam te beheersen en deze op de juiste manier te bewerken om zo te komen tot een uniek resultaat.

Door de verticale integratie van de grondstoffen beheersen we beter de kwaliteit en de mogelijkheden en kunnen we veel competitiever aanbieden.

Door de verschillende eindafwerkingen in eigen beheer en op eigen bodem te laten gebeuren beperken we het aantal voorraad posities en kunnen we meer keuze en vrijheid aanbieden.

Het web platform zorgt voor een vlotte afwikkeling van de orders en een duidelijk overzicht van de voorraad en diverse mogelijkheden. Door de exploitatie en marketingkosten laag te houden en te werken op basis van eigen import kunnen we dan ook garant staan voor volgende kernwaarden:

  • Producten van Topkwaliteit
  • Beste prijs-kwaliteit-garantie
  • Eerlijke producten
  • Oneindig aanbod in kleuren, bewerkingen, patronen en types.
Product toegevoegd aan verlanglijst
Product toegevoegd om te vergelijken

Om uw surfervaring op onze website en webshop te optimaliseren, gebruiken wij cookies. Voor het plaatsen en uitlezen van deze cookies hebben wij uw voorafgaand akkoord nodig.